Cataif foarte simplu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fulgi de porumb,
  • doua cani de lapte,
  • un pachet de unt sau margarina,
  • o cana de zahar,
  • crema de vanilie,
  • frisca

Mod de preparare

Se amesteca doua cani de lapte cu untul sau margarina, la foc mic, se adauga zaharul si se amesteca pana la dizolvarea completa a acestora. Intr-o tava se asaza un pat de 1-2cm inaltime din fulgi de porumb peste care se toarna compozitia, se lasa la rece pana se intareste dupa care se intinde deasupra un strat de crema de vanilie (optional puteti aseza si fructe precum kiwi sau banane taiate rondele sau mere rase) dupa care portionati iar fiecare portie o ornati cu frisca. Deasupra se presara fulgi de porumb pisati.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise