Castraveti umpluti cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castravete lung (sau 2 mai mici)
  • 200 g ton in ulei
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • putina maioneza

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune tonul, se marunteste se adauga maioneza si amestecul de usturoi cu patrunjel si se amesteca totul foarte bine. Se taie castravetele in cilindri mai mici sau mai mari, dupa preferinta, se goleste de seminte dupa care se aseaza vertical pe o farfurie. Se umplu cu crema preparata. Se decoreaza farfuria cu cu frunze de patrunjel si rosii taiate in jumatate cu putina maioneza pe ele.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise