Se aseaza castravetii in borcane de 800 gramese pun rondele de ceapa si morcov printre ele.La fiecare borcan se pune o lingurita junate de sare de mutaturi si 2 de zahar,o lingurita rasa da boabe de mustar si cateva boabe de piper .deasupra se pune floare de marar.Separat se pune un litru de otet si 3 litrii de apa care se pun pe foc si se lasa sa dea un clocot se toarna in borcane se inchid cu capace si se mai ferb la bai marin 5-10 min pana isi schimba un pic culoarea.Se pot pune borcanele si la cuptor in loc de bai marin e mai usor le lasi 10 min si inchizi cuptorul si le lasi acolo pana se racesc borcanele
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise