Se incepe cu spalarea si sterilizarea borcanelor.
Castravetii se spala si li se taie capetele.
In fiecare borcan asezam castravetii, 2 rondele de ceapa, 2-3 rondele de morcov, 3-4 rondele de hrean, 1 lingurita boabe de mustar, 1 lingurita boabe de piper, 1-2 foi dafin, 1 lingura rasa de sare, 1 lingura rasa de zahar, 5 linguri de otet.
Se completeaza cu apa rece, se capseaza capacele si se agita borcanele pentru amestecarea ingredientelor.
Se pun la fiert in oala pe fundul careia s-a asezat un prosopel de bucatarie.
Se lasa la fiert 20-25 minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.
Se acopera cu prosoape pentru o racire cat mai lenta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise