CASTRAVETI BULGARESTI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Pentru 1 borcan de 800gr:1 jumate ceapa
  • 1lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 1-2foi de dafin
  • 1 paharel otet(50gr).

Mod de preparare

Se pune ceapa taiata solzisori,apoi castravetii spalati in prealabil,otet,boabele de piper si mustar,zah,apa pana se acopera se leaga borcanul si se infasoara in carpe si o carpa asezata in cratita in care fierbe. Cratita trebuie sa fie mai inaltadecat borcanul,se pune apa pana in dreptul borcanului.se fierb la foc potrivit pana se schimba la culoare.dupa aceea se scot borcanele sa se raceasca.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise