Caserola cu carne de vita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita taiata bucati mai mari
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • o foaie de dafin maruntita
  • un pahar mic de vin alb
  • citeva linguri de ulei
  • cimbru tocat
  • coriandru verde tocat
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 200g ciuperci taiate felii
  • citeva fisii de bacon
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • 1 ceasca supa

Mod de preparare

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.

Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.

Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.

Se fierbe .

Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise