Descopera cum sa prepari cascaval pane perfect cu aceasta reteta simpla si delicioasa. Urmeaza pasii nostri si bucura-te de un cascaval pane crocant si gustos de fiecare data!
Taie cascavalul in felii de grosime potrivita, aproximativ 1 cm.
Daca doresti, poti taia cascavalul in forme mai mici sau sa il lasi in felii mari.
Intr-un bol, bate bine ouale si adauga un praf de sare si piper.
In alt bol, pune faina.
Intr-un al treilea bol, pune pesmetul.
Ia fiecare felie de cascaval si trece-o mai intai prin faina, asigurandu-te ca este acoperita uniform.
Dupa aceea, scufunda felia de cascaval in oul batut.
La final, trece felia prin pesmet, asigurandu-te ca pesmetul adera bine pe toata suprafata.
Pentru a obtine o crusta perfecta, crocanta si care sa sigileze bine cascavalul, mai trece o data prin ou si apoi prin pesmet. Astfel, obtii o crusta sigura si cascavalul nu va curge la prajit.
Intr-o tigaie adanca, incalzeste uleiul la foc mediu.
Prajeste feliile de cascaval pane in uleiul incins, cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand devin aurii si crocante.
Scoate-le pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta pentru a elimina excesul de ulei.
Serveste cascavalul pane cald, alaturi de o salata proaspata, cartofi prajiti sau o garnitura la alegere.
Poti adauga si sosuri, precum sos de rosii, ketchup, maioneza sau sos de usturoi. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise