Cartofi cu cascaval si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg cartofii
  • -200 g ciuperci (conserva)
  • -200g cascaval

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, apoi îi fierbi în apă puţin sărată, scurgi apoi apa în care au fiert. Aşezi într-o formă tava unsă cu ulei, cartofii şi ciupercile, în straturi succesive pune cascaval ras deasupra ca poti pune mai mult cascaval ca are gust ft bun si dai la cuptor cam 25 - 30 min ca sa vezi putin rumenesc frumos. Pofta buna.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise