Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 cartofi nu prea mari
  • 1 ou
  • 1 ceapa verde
  • 1 cutie hering in ulei
  • 1 lingurita bulion
  • sare
  • piper macinat
  • boia de ardei iute

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.

Se condimenteaza cartofii cu sare, boia si piper pe toate partile, se asaza intr-o tava si se dau la cuptorul incalzit, pana se coc, dar sa nu se rumeneasca. (aprox 20 minute).

Intr-un bol se bate oul spuma si se adauga sare, piper, partea alba de la ceapa, taiata fin si bulionul.

Separat, in alt bol se sfarama heringul si se amesteca cu ceapa verde taiata mic, sare, si o treime din compozitia cu ou.

Cand s-au copt cartofii se scot si se umplu cu amestecul cu peste apoi se ung cu oul ramas.

Se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra (aprox. 10 minute).

Se servesc calzi.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise