Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 6 cartofi
  • -150 brinza cremoasa, eu am folosit Akadia
  • -1 fir de ceapa verde
  • -un catel usturoi
  • -2 fire marar
  • -1 ou

Mod de preparare

1.Cartofii se fierb in coaja.

2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul ras, ceapa si mararul foarte fin tocate, plus oul crud.

3.Cind sint fierti cartofii se trec prin jetul de apa rece, se decojesc si se scobesc cu ajutorul unei lingurite mici.

4.Resturile de cartof de pe urma scobirii acestora se va amesteca cu amestecul de brinza.

5.Cu umplutura, astfel, obtinuta se vor umple cartofii.

6.Se dau la cuptor pentru cca 10-15 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise