Am ales cartofi speciali pentru copt, i-am spalat bine si i-am intepat cu o furculita din loc in loc.
Asezam cartofii in vasul slow cooker-ului, il conectam la priza si setam la temperatura slow pentru 1 ora si jumatate. Daca aveti cartofi mai mici puteti reduce timpul cu o jumatate de ora.
Dupa ce s-au copt cartofii le facem cate un capacel in partea de sus si scobim miezul cu o lingura cu grija sa nu ii sfaramam.
Pasam miezul scos de la cartofi si il amestecam cu branza cu mucegai rupta bucatele, cascavalul dat pe razatoare si parmmezanul ras sau aschii de parmezan (cu ajutorul curattatorului de legume) Asezonam cu sare si piper si umplem cartofii cu aceasta compozitie.
Setam slow sooker-ul Crock-Pot la temeratura "high" pentru 30 minute. Aparatul va trece automat pe functia pastrare la cald dupa cele 30 minute, astfel incat vor fi pastrati calzi.
Servim cartofii pe pat de rucola stropita cu ulei de masline si optional adaugam cateva aschi de parmezan deasupra.
Extraordinar de gustosi, chiar si pentru cele mai exigente gusturi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise