Cartofi umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ceapa
  • ciuperci
  • parizer
  • ulei
  • smantana

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa ce s-au fiert se li se face o scobitura in centru.

Se pun la calit ceapa si ciupercile, cand sunt aproape gata se adauga si parizerul taiat cu cubulete, dupa ce se ia de pe foc se amesteca bine cu putin pate si cu restul de restul de cartof care a ramas dupa ce i-am scobit.

Umblem cartofii si ii prajim aproximativ 1 min.

Se servesc cu putina smantana pe deasupra.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise