Cartofi umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • carne tocata
  • ceapa tocata
  • oua
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se aleg cartofi de marime identica. Se curata, se spala.

Se pregateste umplutura din carne tocata, ceapa tocata, oua, sare si piper.

Cu un cutit special se scobeste o gaura-buzunar in cartofi, in care bagam umplutura.

Se aranjeaza cartofii intr-o cratita si se toarna apa cit sa cuprinda cartofii sau sos de legume.

Se fierb pina sunt gata si se pot servi cu smintina

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise