Cartofi taranesti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 2-3 cepe
  • 500 gr. bacon afumat
  • delicat
  • ulei
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja dar sa fie putin mai tari cand infigi furculita in ei, dupa ce se racesc se curata, se taie in patru si apoi tot cartoful in doua si se prajesc in friteuza daca e posibil (astfel ies mai crocanti), alaturi intr-o tigaie se caleste ceapa cu baconul taiat si el fasii.

Se scot cartofii si se amesteca cu prajeala din tigaie se pune delicat, sare dupa gust. Merg serviti atat ca mancare de baza cat si ca garnitura la fripturi.

Sunt deliciosi, va garantez.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise