Cartofi rumeniti la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 50 g patrunjel
  • 15 g sare
  • 10 g ulei masline

Mod de preparare

Se curata cartofii, bucatele, se fierb cu putin ulei de masline si putina sare, intre tip se da drumul la cuptor pentru incalzire, apoi intr-o tava unsa cu putin unt se pun la cuptor cam 15 min,pana prind o culoare ruginie. Se serveste la cald.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise