Cartofii se curata si se pun la fiert cu, condimente (sare, piper, rozmarin) dupa gust. Cand au fiert se scurge aproape toata apa, se adauga smantana cu 4 catei de usturoi si se mai lasa sa traga un clocot. La sfarsit se adauga zarzavatul taiat marunt.
Intr-un vas special (ceaun) se pun la calit in putin ulei incins cubuletele de carne, peste care se adauga si condimete. Cand incep sa se rumeneasca se adauga usturoiul pisat (4 catei), sosul de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert aprox. 25 min.
Aceste doua preparate se pot manca impreuna si cu mamaliguta sau fiecare separat, cu alte garnituri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise