Se iau 12 cartofi noi mai maricei si se curata de coaja. Se ia o folie de aluminiu si se taie 12 bucati care sa aiba marimea astfel incat sa inveleasca tot cartoful bine. Se ia fiecare bucata de folie de aluminiu, se unge cu ulei, se presara pe ea verdeturi a la Provence si sare si se pune cartoful pe ea invelindu-l bine. Asa procedam cu toti cei 12 cartofi Ii punem intr-o tava si ii introducem in cuptorul preincalzit timp de o ora. Se scot din cuptor, se pun pe farfurie, se desfac de folie si se servesc fierbinti. Sunt buni si reci, cu conditia sa-i lasam in folie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise