Cartofii se spala bine cu un buretele. Se usca cu servetele de bucatarie.
Se taie pe latime felii foarte subtiri, dar nu pana jos. Ca sa va fie mai usor, puneti cate o lingura de o partea si de alta a cartofului si astfel cutitul nu va merge pana la baza.
Presarati sare si piper pe cartofi.
Topiti untul si amestecati-l cu ulei. Turnati cate o lingura pe fiecare cartof si adaugati cateva frunzulite de rozmarin pentru intensitatea aromei.
Dati cartofii la cuptor, la 220C pentru 1 ora si 15 minute (depinde si de marimea cartofilor, e mai bine sa-i verificati inainte de a-i scoate). Serviti-i calduti cu extra unt sau cu smantana amestecata cu ceapa verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise