Preparare:
Spălăm cartofii şi îi punem la fiert. Când sunt fierţi îi curăţăm de coajă şi îi dăm pe răzătoare. Carnea o condimentăm şi o prăjim pe ambele părţi după care o tăiem mărunt. Călim ceapa, ciupercile şi adăugăm pătrunjelul.
Într-un vas termorezistent, aşezăm cartofii, deasupra carnea, sosul obţinut din ciuperci şi ceapă. Caşcavalul îl dăm pe răzătoare sau tăiem felii şi aşezăm deasupra. Batem ouăle şi le turnăm şi pe acestea peste cartofi. Punem în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise