Cartofi gratinati cu peste afumat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g cartofi fierti, 200 g mazare (conserva), 150 g peste afumat, grasime pentru forma, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1/2 legatura de codite de ceapa verde, 200 g smantana, sare, piper, nucsoara, 100 g cascaval ras.
  • (pentru 4 portii)

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se unge o forma si se asaza straturi, impreuna cu mazarea si pestele afumat (fasii). Se taie coditele de ceapa rondele, iar patrunjelul se toaca marunt, apoi se amesteca cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi. Se presara cascavalul ras si se baga la cuptorul incins (200ˇC). Se lasa 15-20 de minute si se serveste cu salata verde.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise