Aceasta reteta am gasito pe http://gourmandine.ro/ si m-am indragostit la prima vedere :)
- spalati bine si fierbeti cartofii in apa cu sare la foc mediu 10 minute
- taiati cartofii si ceapa curatate de coaja in bucati mari, ~cam in 4~6 bucati si le amestecati usor cu 50 ml. ulei de masline, sare, piper si doua linguri de faina ca sa nu striviti cartofii
- adaugati parmesanul si patrunjelul tocat marunt si mai amestecati o data
- puneti cartofii intr-un vas de ceramica sau sticla termo, uns cu unt
- peste cartofi se pun din loc in loc bucatele de unt se da la cuptor pana se topeste untul, se scoate si se presara cu susan
- tineti cartofii la foc mare ~200 de grade Celsius
in jur de 40 de minute, pana prind o culoare aurie
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise