Se fierb cartofi intregi in coaja ,dupa ce au fost spalati bine, se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert, sa se raceasca.
Cartofi se curata si se taie ,se pun intr-un vas Yenna uns cu unt si presarat cu pesmet.
Asezonam si punem peste, ouale batute spuma si amestecate cu branza rasa, smantana si frunzele de patrunjel verde tocate.
Se presara deasupra cascaval ras, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor.Am ornat cu cateva feliute de carnati si ardei rosu.
Se da la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C pentru 35-40 min, sa se rumeneasca frumos.
Se serveşte fierbinte, ca garnitură la friptură, alături de murături sau sosuri.Se poate servi si ca atare.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/02/cartofi-gratinati-cu-branza-oua-si.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise