cartofi frantuzesti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 7 oua
  • sunca presata
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1 cana branza telemea sfaramata.

Mod de preparare

Se fierb cartofii intregi si 5 oua.Se l;asa sa se raceasca si cand sunt destul de reci ca sa ii curatati,taiati cartofii si ouale felii.Se incinge cuptorul la 180 grade.Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza un rand de cartofi,se sareaza,apoi un rand de oua sare si sunca presata.Intr-un castron se amesteca smantana cu telemeaua si cele 2 oua ramase,se toarna jumatate din amestec peste sunca ,apoi se adauga restul de cartofi si daesupra restul de smantana.Se pune la cuptor acoperit pentru 0 min apoi se adauga cascavalul si se pune la cuptor descoperit ink 10 min

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise