Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea cuptorului.
Cand sunt gata, ii lasam putin sa se rocareasca dupa care îi tăiem în jumatate, pe lungime.
Cu o lingura, scobim miezul pe care-l punem intr-un castron. Avem grija sa nu rupem marginea cartofului.
Ceapa o tăiem marunt și o călim foarte putin împreuna cu sunca.
Peste miezul de cartof adaugam celelalte ingrediente (mai putin cascavalul), asezonam cu sare si piper după gust și amestecam.
Umplem cartofii și-i bagam din nou la cuptor, pentru 20 minute.
La jumatatea timpului, scoatem tava și presaram cascavalul ras peste cartofi.
Pot fi serviti ca si garnitura , alături de o friptura cu putin sos de iaurt si usturoi, sau pot fi serviti ca fel principal alaturi de o salata generoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise