Cartofii curatati se cresteaza in patru apoi se taie, perpendicular pe crestaturi, felii de 3-4 mmm. grosime.
Se prajesc in ulei bine incins pina devin rumeni si crocanti.
Inainte de prajirea completa a cartofilor se adauga ceapa taiata cubulete mici, ardeiul taiat taitei, si salamul, deasemenea taiat cubulete.
De mentionat ca in loc de salam se poate folosi cirnat, sunca sau parizel.
Cind ceapa si ardeiul sau inmuiat se adauga rosia taiata cubulete. Se lasa impreuna toate ingredientele inca aproximativ 2-3 minute. Se adauga Vegeta dupa gust, se ia de pe foc si se adauga ouala. Se amesteca totul impreuna pina la semicoagularea oualor. Si gata.
Mincarea este extrem de delicioasa si excita la maxim papilele gustative.Se asorteaza perfect cu ardei copti.
Pofta buna cunoscatorilor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise