cartofi de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei.

Mod de preparare

Se spala cartofii,se aseaza intr/o cratita pe plita ca sa fiarba.Dupa ce sunt fierti,se storc de apa si se curata de coaja.Se taie feliute subtiri.Intr/o cratita punem citeva linguri de ulei(4-5),in care adaugam ceapa taiata marunt lasind apoi sa se rumeneasca putin,peste care punem boia si adaugam cartofii si putin piper si sare.Amestecam bine,si lasam citeva minute pe foc avind grija sa nu se prinda de cratita.Se servesc calzi cu castraveciori sau gogosari murati.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise