Cartofi cu sunca si cascaval afumat

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cartofi;
  • 300 g sunca/bacon;
  • 4 linguri smantana;
  • 4 linguri branza sarata de oi;
  • 2 linguri ulei;
  • 2 linguri cascaval afumat;
  • sare;
  • patrunjel verde;

Mod de preparare

Fierbem cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare,ii strecuram,ii curatam de coaja si apoi ii taiem rondele mai groase.Intr-o tigaie incingem uleiul si calim baconul/sunca pana se rumeneste.

Ungem o tava yena cu ulei si incepem sa asezam un strat de cartofi-un strat de bacon/sunca-un strat de branza sarata-un strat de cartofi pana se termina ingredientele.La final adaugam smantana deasupra si presaram cascaval afumat.

Introducem tava la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.

Cand este gata scoatem tava si ornam cu patrunjel verde.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise