Carnea se inbusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat in 50 g de unt topit se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , restul de lapte si se fierbe pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza alternativ un strat din compozitia obtinuta,apoi un strat cu felii de ou. Deasupra se toarna smantana ,cascavalul ras si se introduce la cuptor.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise