Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si cirnatul taiat bucati. Cind sint numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. Se prajesc impreuna la foc mare (dar nu sa se arda). Se intorc cu grija pe cealalta parte ca sa se prajeasca. Se pune vegeta si paprica praf, apoi sarea si usturoiul taiat felii mici.
Dupa preferinta se pot turna si 2-3 oua batute la sfirsit, peste aceasta mincare de cartofi, sau in loc de cirnati se poate face cu, crenvursti , jumeri sau slanina.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise