Cartofi cu carne tocata la cuptor

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400gr carne tocata vita+porc
  • 200gr ciuperci champiñon
  • 4 linguri cu bulion
  • o ceapa mare
  • un catel de usturoi
  • 4 cartofi
  • un ardei verde lung
  • busuioc uscat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui deget si se aseaza pe fundul unei tavi pentru cuptor.Ceapa si usturoiul se curata,se toaca marunt si se pun la calit in ulei.Ardeiul si ciupercile se taie in suvite subtiri si se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa prinda culoare.Se caleste totul pana dispare toata zeama lasata de ciuperci.Se adauga carnea si se caleste pana se albeste toata.Se condimenteaza cu sare,piper,busuiocul si bulionul.Se mai caleste 3minute si se adauga peste cartofi.Se presara cascaval deasupra si se da la cuptorul incins la 200ºC,timp de 15,20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise