Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare. Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa). Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul de branza, impreuna cu galbenusurile si chimenul. Se sareaza si se pipereaza. Cartofii putin raciti se taie in doua pe lung, se scobeste miezul (nu complet) cu o lingurita si se amesteca (miezul) cu masa de branza preparata anterior. Se umplu apoi jumatatile de cartofi, se pun intr-o forma, se dau la cuptor (incins la 220°C) si se lasa sa se rumeneasca 10-15 minute. Se scot din cuptor, se aseaza pe foile de salata verde, se garnisesc si se servesc imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise