Cartofii spalati bine se fierb in apa rece cu putina sare cca 20-25 de minute,apoi se lasa la racit .
Pieptul de pui se spala,se zvanta ,se taie cubulete mici si se rumenesc foarte putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
Branza telemea si branza proaspata de vaci se amesteca foarte bine,se adauga pieptul de pui rumenit , galbenusurile,chimenul,piper,mararul tocat foarte fin si miezul de cartofi.
Dupa ce s-au racit cartofii foarte bine,se taie pe jumatate in lungime,se scoate miezul care se foloseste ca umplutura si jumatatile de cartofi scobite se umplu cu pasta obtinuta.
Se coc intr-o tava unsa cu unt 10-15 min si se stropesc cu ulei de masline.
Puteti aseza fiecare jumatate de cartof pe o folie de aluminiu pentru aspect.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise