Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie rondele de 5 mm grosime.
Intr-o tava emailata, cu peretii de 8-10 cm inaltime, se topeste 1/2 pachet de unt apoi se aseaza un rand de cartofi rondele, un rand de branza rasa, pana sus. Ultimul rand va fi de branza. Se adauga restul de unt , usor topit. Se bat 3-4 oua si se toarna deasupra, peste toata suprafata.
Se da la cuptor, cu foc mijlociu spre mare, pana cand se formeaza o crusta rumenita si ouale sunt intarite.
Se serveste imediat , cu smantana sau fara, dupa gust.
P.S. Daca ramane...nu aruncati...este o mancare foarte gustoasa si hranitoare chiar si rece.
va doresc pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise