Cartofi cu branza de vaci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g branza de vaci,
  • 1/8 l zer,
  • cateva picaturi de sos Worcester, (sau alt sos picant)
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • 1 legatura ridichi,
  • piper macinat,
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne,
  • 1 lingurita miere,
  • 1 legatura codite de ceapa verde,
  • 1,2 kg cartofi fierti.

Mod de preparare

1. Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot. 2. Ceapa curatata se toaca marunt. 3. Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri. 4. Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. 5. Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. 6. Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise