Cartofii(eu am folosit cartofi rosii) curatati de coaja, taiati cubulete mai mari, se fierb in apa cu sare la foc domol. Cand sunt fierti, cartofii se scurg de apa. Intre timp, intrun cratit punem la incins o cescuta de ulei(50 ml), razuim o ceapa alba, pe care o adaugam peste ulei, mestecam la foc mic sa nu se arda, apoi punem boiaua, amestecam si agaugam cartofii.
Pt snitele: portionam carnea, batem cu ciocanul de carne, crestam snitelul pe margine din loc in loc sa nu se adune la fript, saram, piperam.
Pregatim ouale: le batem bine si adaugam sare. Fiecare snitel se da prin faina alba, prin ou, apoi prin pesmet si se pune la fript in ulei incins, se prajeste pe ambele parti.
Se servesc snitelele langa cartofi si castraveti murati.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise