Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -12 cartofi
  • - o jumatate de varza dulce
  • - 100 gr unt
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei. (eu am fentat putin, imi era cuptorul ocupat, i-am fiert). Ii lasam sa se raceasca.

Varza o taiem subtire si cat mai mica. Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza, o calim in unt pana cand se inmoaie. Fiecare cartof il taiem in jumatate si scobim din el cu o lingura. Ceea ce scoatem din cartof punem peste varza calita si vom amesteca cu sare si piper dupa gust.

In scobitura pe care am facut-o punem din varza amestecata cu cartofi si nivelam putin. Punem intr-o tava si dam cartofii umpluti la cuptor pana cand se rumenesc deasupra.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise