Cartofi belgieni

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 6-7 felii bacon sau kaizer
  • un triunghi de branza brie
  • sare,
  • piper,
  • o jumatate pahar de vin alb

Mod de preparare

Se pregatesc cartofii, se curata, se spala, se taie felii rotunde si se pun la fiert. In acest timp taiem kaizerul sau baconul si branza.

Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu spumiera si se aseaza intr-o tava cu ulei, se presara kaizerul si branza brie, se condimenteaza dupa gust si se toarna vinul. Se dau in cuptorul incins pt circa 20 minute.

Se servesc calzi, de preferinta cu castraveti murati.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise