Reteta de cartofi aromati la tigaie. Cum faci acasa reteta de cartofi aromati la tigaie.
Curatam cartofii si ii taiem felii grosute. Ii punem la fiert pentru maxim 5 minute la foc mic sau pana cand sunt aproape gatiti. Intr-o tigaie incingem uleiul si transferam cartofii scursi de apa. Ii condimentam cu boia, usturoi praf (daca doriti , inlocuiti-l cu un catel de usturoi proaspat, ras fin), sare si piper.
Gatiti cartofii cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand. Cand s-au rumenit frumos, opriti focul si presarati pratrunjel proaspat tocat.
Este o garnitura simpla, economica si usor de preparat. Merge de minune alaturi de o friptura suculenta dar se pot manca si ca atare cu o salata mixta, muraturi sau mujdei de usturoi.
Cantitatile date sunt pentru doua portii generoase. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise