Carne de vita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • patrunje
  • condimentel
  • 1 capatana usuroi
  • 1 kg de ciouperci
  • 1/2 kg de carne de vita(manzat)

Mod de preparare

Se da morcovul prin razatoarea cea mai mica,se taie ceapa marunt si se caleste impreuna cu morcovul in putin ulei de masline.Se fierbe bine carnea,dupa care se taie cubulete.Ciupercile,spalate bine,se adauga peste ceapa si mocovii bine caliti si se lasa sa fiarba ciupercile pana scade apa pe care o lasa.Dupa ce ciupecile sunt bine fierte si apa a scazut se adauga carnea taiata cubulete,usturoiul si condimentele si se calesc bine.Se serveste calda cu smantana, mamaliguta si patrunjel deasupra. pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise