Carne de pui cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de pui
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • sare,piper, foaie de dafin
  • 50 g unt
  • 300 ml smantana
  • 50 g branza topita

Mod de preparare

Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de supa,las sa se omogenizeze, adaug smantana si la final carnea fara oase.Dupa ce am condimentat si sosul este omogen, adaug branza topita taiata cuburi, mai las un minut pe flacara. Daca am patrunjel verde,presar peste tocanita inainte sa mancam cu mamaliguta si castraveciori(sau gogosar murat)

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise