Carne cu sos alb si garnitura de orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. carne de porc taiata maruntel,
  • 200 ml. smantana dulce lichida,
  • condimente pt. carne,
  • piper,
  • unt pt. prajit,
  • 400 gr. orez.

Mod de preparare

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise