Carnati in vin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnati de tara (cantitati egal de carne de porc si carne de vita)
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel am ajuns sa-i pregatesc mai usor si mai putin grasi.

Intr-un vas yena adaug vinul si apoi carnatii intepati cu cutitul in mai multe parti.

Ii pun la cuptor la foc mediu si am grija sa-i intorc de doua ori pe fiecare parte, astfel incat sa nu se usuce prea tare si sa se faca progresiv.

Preparati in acest fel pot fi serviti si reci cu mustar, dar si calzi cu garnitura de legume.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise