Carnati in sos de vin rosu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg cirnati
  • un pahar vin rosu
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, dupa care se taie bucati mari, care se prajesc in ulei fierbinte. Cind se intorc pentru a se praji uniform, se aduga vinul, acoperindu-se tigaia. Se lasa 10 minute sa firaba inabusit. Sosul de vin se toarna peste cirnati, dupa care se amesteca.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise