Carnati de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg de carne de vitel (nu e neaparat sa le folositi pe amandoua)
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de usturoi si putina apa. Se framînta bine cu mana, apoi se umplu intestinele de porc cu ajutorul palniei de umplut carnati, atasata la masina de tocat carne. Dupa ce s-au umplut, se leaga capetele bine cu ata. Se atarna carnatii la racoare si la loc uscat, pana se intaresc, apoi se afuma pentru pastrare.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise