Descopera reteta simpla si delicioasa de carnati de casa cu carne de porc, cimbru si usturoi. Afla cum sa prepari carnati suculenti si plini de aroma, perfecti la gratar, tigaie sau cuptor.
Se toaca carnea.
Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.
Se amesteca totul, pana ce se obtine o compozitie omogena.
Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.
De obicei, din compozitie, se prajesc cateva chiftelute pentru a le gusta. Daca mai este necesar, completez cu condimente.
Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.
Carnatii astfel obtinuti se lasa la uscat. Se pot congela sau afuma.
Incercati si reteta de carnati din carne de porc cu vita, carnati cu boia si usturoi sau lebar. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise