Se pun carnatii intr-o tigaie se toarna apa peste ei. Pentru a fi bine patrunsi si sa se friga complet se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit pana scade apa. Apoi se adauga untura si se prajesc, intorcandu-i pe toate partile pana se rumenesc frumos.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb dar nu asa mult incat sa devina sfarmiciosi.
Se fierb ouale, se curata se scot galbenusurile iar albusul fiert se taie fasii. Se piseaza usturoiul. Galbenusurile, albusurile se freaca cu smantana si peste compozitie se adauga usturoiul. Amestecul se toarna peste cartofi, se adauga sare si piper dupa gust.
Se servesc carnatii cu garnitura de cartofi.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise