Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Carnatii se taie rondele si sunca se toaca marunt.
Se pun peste, ceapa si usturoi.
Rosiile si ardeii se oparesc in apa, dupa care se toaca marunt.
Peste carnati se pun ardeii.
Se adauga condimentele (sare, piper, boia, cuisoare, cimbru, oregano, scortisoara si foaia de dafin).
Amestecul se stinge cu supa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 10 min.
Se adauga orezul scurs si rosiile tocate.
Se lasa la fiert 5 min.
Se serveste fierbinte, deasupra cu rondele de ceapa verde taiate foarte subtiri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise