Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm. Suprapuneti foile de placinta cate 3 ungand cu ulei intre ele cu o pensula de patiserie, apoi taiati-le in fasii de aproximativ 2 cam latime.
Infasurati fiecare carnatel, lasand afara capetele crestate in cate 2-3 fasii de foi de placinta, suprapunand infasurarile una peste alta, in spirala. (vezi video)
Ungeti tava cu uleiul ramas, tapetati-o cu faina si asezati carnateii infasurati unul langa altul. Dati tava la cuptorul preincalzit, la foc, mic spre mediu, pentru 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au rumenit, scoateti-i pe un platou, picurati-i cu putin ketchup, portiile decorati-le cu fasiute de gogosar, felii de peperoni, verdeata, etc.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise