Carnaciori mexicani

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 perechi de carnaciori
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de ceapa rasa
  • 1 cutie mica de pasta de rosii
  • sare, piper macinat
  • 1 foaie de dafin, zahar

Mod de preparare

Se curata invelisul de pe carnaciori si prajesc in ulei.

Se scot din tigaie si se asaza unul langa altul pe o tava fierbinte.

Se prajeste ceapa in uleiul ramas, se adauga pasta de rosii, apa in cantitate dubla fata de pasta, se condimenteaza si se fierbe cateva minute, apoi se toarna peste carnaciori.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise