Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg carnaciori
  • - 5 -6 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 50 ml ulei
  • - 1 lingurita de boia
  • - 1 legatura marar
  • - sare, piper

Mod de preparare

Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare .Cand sunt gata fierti se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se adauga boiaua si se amesteca bine. Se adauga apoi cartofii se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se aromeaza cu marar.Se serveste alaturi de carnatii pregatiti la teflon.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise